Merakla Beklenen “Godzilla vs. Kong”dan Fragman!

Merakla Beklenen “Godzilla vs. Kong”dan Fragman!

  24 Ocak 2021

  1.246 Okunma

Gösterişli filmden heyecan yaratacak ilk fragman yayında..

Fragmanı İzlemek İçin Sitemizde Anasayfamızda ….  https://kralfilmyuvasi.com/godzilla-vs-kong-2021-izle.html

Birkaç kez vizyon tarihi ertlenen ve son olarak Warner Bross.’un beklenenden iki ay önce yayınlama kararı aldığı Godzilla vs. Kong’dan fragman yayınlandı. Efsanevi canavarlar, 26 Mart 2021 tarihine sinemalarda ve aynı gün, bir süreliğine HBO Max’te karşı karşıya gelecek. “Godzilla vs. Kong”un yapım şirketi Legendary Entertainment, yakın zamanda Warner Bros.’la bir tartışma yaşamış ve stüdyonun filmi HBO Max’te yayınlama kararı üzerine yasal işlem başlatma tehdidinde bulunmuştu. Görünüşe göre Warner Bros. geri adım atmayı düşünmüyor.

İkonikleşen canavar filmleri, modern versiyonların ilki olan ve dünya çapında 514 milyon dolar hasılat elde eden 2014 yapımı Godzilla filmiyle başladı. Daha sonra 2017 yapımı Kong: Skull Island izleyicileri King Kong’la yeniden tanıştırdı. Gösterime giren son film ise 2019 yapımı Godzilla: King of the Monsters oldu. Godzilla vs. Kong, düşük bütçeli gerilim ve korku filmleriyle adından söz ettirmeyi başaran Adam Wingard tarafından yönetildi ve başrollerde Alexander Skarsgard, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall ve Kyle Chandler yer alıyor.

Warner Bros., filmleri vizyon tarihiyle aynı gün gösterime sokma kararını ilk olarak “Wonder Woman 1984″la denedi ve bu durumu test etti. Film, bugüne kadar dünya çapında 140 milyon doların üzerinde  hasılat elde etti. Pandemi şartlarında başarılı bir sonuç gibi gözükse de 200 milyon dolar bütçeyle çekilen bir film için oldukça düşük bir rakam. 26 Mart’ta pandemi şartları belki de umudumuz olduğu üzere daha iyi bir noktaya gelir ve Godzilla vs. Kong’u sinemada izleme şansı elde edebiliriz.  Kralfilmyuvasi.com Takip Etmeyi Unutmayın….

https://kralfilmyuvasi.com/haberler

Yorum Alanı
kralfilmyuvasi.com | Film izlemenin Yeni Adı Full HD Türkçe Dublaj, Altyazılı Orjinal Filmler Bu Kısımda sitemizden bahsetmeye çalışacağız https://kralfilmyuvasi.com/'un aktif hale getirmemizde tek amaç insanlara doğru düzgün film izletecek bir sitenin olmadığını, olan sitelerinde reklam çöplüğünden kalitelerinden ödün verdiğini biliyoruz https://kralfilmyuvasi.com/ olarak neden biz reklamsız kaliteli bir film izleme sitesi kurmuyoruz insanlar diledikleri filmleri kaliteli bir şekilde bilgisayarından isterse mobilden hatta tabletlerinden izlemesin. Peki güzel hoş kaliteli film izlettirme hedefi ile yola çıkıp maddi manevi ciddi bir emek isteyen işten bizim kazancımız ne olacak bu alanda dediğimizi yapan yani gerçek hd film izleme keyfini size yaşatmak ve lider bir film sitesi olmak. Sitemizde film izlerken şu artılarınız olacak Film orjinal dilinde yayınlanması,film tr alt yazılı olarak alternatif olacak, filmin Dublaj hali varsa mutlaka olacak ve filme ait müzikler olacaktır. Filmin oyuncuları görseller vb bunlardan bahsetmiyoruz bunlar olması gerekenler. Peki sitemizde bulamayacağız içerikler nelerdir dersek kesinlikle telif problemi olan yerli filmlere yer verilmeyecek çok fazla istek olursa en fazla filme ait fragman yayını ya da filmin haberlerini yayınlayabiliriz. Ya da eski telif sıkıntısı olmayan arşivlik filmlere yer verebiliriz. Telif sıkıntısı olan yabancı filmlerin sitemizde izleme şansınız yok lütfen bu konuda ısrar etmeyin faydadan çok bize zararı olacaktır. Sizlerde sitemize destek olmak isterseniz çalışmayan filmleri, yanlış gördüğünüz film içeriklerini bize bildirebilir eşinize dostunuza sosyal medya hesaplarınızda bizden bahsedebilir sitemizi paylaşabilirsiniz kralfilmyuvasi.com/aile olarak keyifli filmler dilerim Erotik filmler, izleyicilere tutkulu, heyecan verici ve duygusal bir sinematik deneyim sunan yapımlardır. Bu filmler, cinsellik, aşk ve tutku temalarını ustalıkla işleyerek izleyicileri etkiler. En iyi erotik filmler, etkileyici hikayeleri, görsel estetiği ve unutulmaz performanslarıyla büyüleyici bir atmosfer yaratır. Sizi derinden etkileyecek ve unutamayacağınız bir sinematik yolculuğa davet ediyoruz. Bu filmler, tutkuyu ve cinselliği sanatsal bir şekilde işlerken aynı zamanda derinlikli karakterler ve etkileyici senaryolar sunarak izleyicileri büyüler.